Nem tudok csatlakozni a tabletemen a wifire, miért?

Figyelt kérdés
Van egy tabletem, eddig tökéletesen tudtam fogni rajta a wifi, de most meg, nem akar sehogy se csatlakozni. Valami ötlet?

2014. máj. 31. 21:08
 1/9 anonim ***** válasza:
Kapcsold be rajta a wifit.
2014. máj. 31. 21:11
 2/9 A kérdező kommentje:
Éppen ez az, hogy amikor beakarom kapcsolni, akkor visszaugrik kikapcsolt állapotra.
2014. máj. 31. 21:12
 3/9 anonim ***** válasza:
A recoweryben csinálj egy cache ürítést. /wipe cache/
2014. máj. 31. 21:18
 4/9 A kérdező kommentje:
Nem találok ilyet a beállításokban.
2014. máj. 31. 21:27
 5/9 A kérdező kommentje:
Megtaláltam, töröltem de még mindig nem jó.
2014. máj. 31. 21:42
 6/9 anonim ***** válasza:

Lehetséges, a tabletemen van, a telefonon nincs. A Biztonsági mentés visszaállítás utolsó menüpontja.

Ha nincs akkor kapcsold ki és nyomd pár másodpercig a Hangerő Fel és a Power gombokat. Ekkor be kellene jönnie ennek a recovery menünek. A hangerőgombbal lehet ráléptetni a wipe cache pontra és a Power indítja a folyamatot. Aztán reboot.

2014. máj. 31. 21:42
 7/9 anonim ***** válasza:

Akkor csak a wipe data factory reset lehetősége maradt. Én legalábbis nem tudok mást. Ezzel várj, mert töröl minden programot és beállítást, olyan állapotba fog kerülni, mint amikor megvetted.

Szóval várj, hátha jön valami kevésbé drasztikus megoldás.

2014. máj. 31. 21:46
 8/9 A kérdező kommentje:
Sikerült, nagyon köszönöm a segítséget.
2014. máj. 31. 21:52
 9/9 anonim ***** válasza:
Remek.....:)
2014. máj. 31. 22:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!