Lakod Dezső kérdése:
Hogyan tudom megoldani a Kinectet RGH-s gépen?
Figyelt kérdés
Sziasztok ! RGH-s xbox360-om van, és szeretnék venni egy kinectet, hogy tudnám megoldani bármiféle olyan telepítés nélkül, ami odavágja az RGH-t ?2014. máj. 31. 18:34
1/4 fagyi16 válasza:
Tudtommal csak összedugod a géppel és megy. Nem fogja semmi oda vágni. Csak arra figyelj hogy ha nem slim géped van akkor kell hozzá egy át alakitó mert anélkül nem tudod rácsatlakoztatni.
2/4 anonim válasza:
Előző válaszolónak csak félig van igaza.
Ha régi kernel / dashboard van a gépeden akkor nem fog menni a dolog.
Nekem a kernel, 2.0.16537.0, az FSD (Freestyle Dashboard) 3.0b Rev735, ezzel vagy újabbal biztosan működik a kinect.
3/4 A kérdező kommentje:
Értem. Köszönöm a válaszokat ! Ám a dashboard frissítést inkább bízzam szakemberre ? Félig-meddig haladó szinten vagyok még az RGH -val.
2014. jún. 3. 11:11
4/4 A kérdező kommentje:
Néztem a kinectnek a kábeleit, amiket be kell dugni az xboxba, de nem nagyon értettem, hogy mi hova való( Xbox360 Elitem van)
2014. jún. 3. 13:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!