Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Rgh-ás Xbox-nál elég csak...

Uzumatyi kérdése:

Rgh-ás Xbox-nál elég csak annyit csinálni frissítésnél hogy FTP-kábellal átmásolom a legújabbfajta verziót az xbox-oldalról?

Figyelt kérdés

Van egy RGH-ás Xbox-unk,és nagyon jól működik,csak mivel tört,kéne frissíteni,és sok helyen olvastam mindenfélét,de az a kérdésem hogy ha csak simán az XBOX-oldalról rámásolom Xbox-ra a cuccot,és elindítom,eltűnik a törés? Hallottam olyat hogy igen,de mondták azt is hogy nem...

TAPASZTALT 100 %-os válaszok kellenének!

2014. máj. 31. 13:17
 1/4 anonim válasza:

Mit szeretnél frissíteni, kernelt?

Magamnak szoktam frissíteni az FSD-t és a kernelt is. Nagy segítségemre volt az Isty1974 által írt RGH tutorial, ha be tudod szerezni az neked is segíteni fog. Ha nem megy a beszerzése akkor írd le mit szeretnél frissíteni (és miért) és megpróbálok segíteni.

Te mit szeretnél frissíteni?

2014. jún. 2. 09:50
 2/4 A kérdező kommentje:

A Dash-ot,mivel az új jáűtékok kidobálnak,amint mondtam a HDD tört :D

És fent van az XBOX-oldalán,csak kérdés ha azt rámásolom box-ra,elindítom,oké hogy friss,de nem tünik el az rgh? :D tehát a törés :S :D

2014. jún. 2. 21:47
 3/4 anonim ***** válasza:

Tönkre megy...

Vidd oda ahol csináltattad.

2014. jún. 2. 23:17
 4/4 A kérdező kommentje:
Nem ez volt a kérdés :D
2014. jún. 3. 08:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!