Nintendo DS vagy Sony PSP? Mi a külbönbség a PSP 2000 és a PSP 3000 között?
Szerintem mindenképp psp.
A 2000 és 3000 között az a különbség, hogy a 3000-ben van mikrofon, és (állítólag) jobb a képernyője, de én nem nagyon vettem észre különbséget.
Ez a leglényegesebb, de kisebb dolgokon még lehet változtattak.
Ja és ha új alaplapos 2000-t (már mindenhol csak ilyet árulnak) vagy bármilyen 3000-t veszel, vigyázz, hogy 5.03 vagy az alatt legyen az fw-je (de ezt csak ha be van kapcsolva a psp akkor lehet megtudni)
Na ezzel veszekednék előző.
PSP-ben ezerrel több előny van.
Chickhen-es módszerrel csak akkor kell bajlódni, ha kiveszed az akkut, azt meg minek veszed ki?
Tehát csak bekapcsolod és már megy is a játék.
PSP-re kell költeni még pluszba memókártyát és egy tok sem árt, 8 Gb-os memókártya 6000, tok 1500, akárhogy is számolok 7500 ft még pluszba, ez szerintem veri a DSi +10000 költést.
Fényképezés: igaz, DS-ben alapból van fényképező, psp-hez meg csak külön, de manapság már mindegyik mobilban van fényképező, és nem hiszem, hogy a DS annyival jobb minőséget csinálna mint egy átlag mobil.
Zenehallgatás, filmnézés, játék: psp-re ugyanúgy lehetséges, és a zenének jobb a minősége, filmet is valószínű szebb képpel is elbírja, és játékban is sokkal profibb.
Netezés: ezt valószínű DS nyeri, a két képernyő miatt, de psp-n sem bonyolult, az alap böngésző kicsit lassú.
Max. 128 Mb-os játék DS-nél olyan minőségű is.
PSP-re is van 20 Mb-nál kisebb játék, és 1.7 Gb a legnagyobb, de az már nem olyan szar mint DS-re, hanem rohadt szép grafika, jobb irányítás, meg minden.
Youtube: psp-re kell hozzá egy program, ami 2 percnyi erőfeszítéssel megoldható, és kész is.
Tehát psp-t a DS csak netezésben és fényképezésben veri, az meg kit érdekel?
Meg a PSP-re úgymond "komolyabb" játékok vannak, God of War, Dante's Inferno, NFS-ek, Metal Gear Solid, Tekken, és még sorolhatnám, de aki a "játékosabb" játékokat szereti Patapon, Loco Roco, Little Big Planet, míg DS-re is lehet hogy vannak jó játékok, de PSP-t utol sem éri.
Meg több PSP-t adnak el=több játékot és jobb játékokat gyártanak, és torrenteken is jobban seedelik a játékokat psp-re.
Meg ha volt PS1-ed jót fogsz nosztalgiázni, mert a szorgos warezosok ps1-es játékokat konvertáltak át psp-re, és jó pár régi játékkal is találkozhatsz.
A legtöbb embernek a PSP jobban bejön, osztályomba is csak 1 gyerek venne inkább DS-t, de az elég elvont egy gyerek.
Bármilyen szempontot nézek, PSP a nyerő
Divat?
Képzeld, sem én, sem az a 7-8 osztálytársam akinek van psp-je nem követi semmilyen szinten sem a divatot.
Se nem vagyunk emo-s kis buzk, se nem őrjöngünk annyira az Avataros fa**gokért, se nem a Twilight-os szarokért.
Nem értem mit beszélsz divatról.
Nem inkább az érintőképernyős hülyeség akar a divat lenni?
Én meg inkább nyomogatom a háromszög kör x négyzetet mint hogy azzal szarozzak.
Meg beszélsz itt az ár/értékről...
Mennyi egy DS? 30-40?
És a psp? 35-45 között van.
Az a +5000 hogy a fszomba ne érné meg?
De most másolok psp hungary-ról egy idézetet, amiben ott van egy mondatban az egész:
"Azok akik „kinőnek” a DS grafikájából a PSP-re térnek át." ( [link]
De szerintem itt nem csak a grafikából való kinövés, hanem az egészből kinövésről van szó.
psp= jobb grafika, zene,nagyobb kép
nintendo=JOBB játékélmény!!!!!!!!!!!!
NDS-es kb. egy hétig nagyobb a játékélmény, amíg meg nem unod az érintőképernyőt.
Én pl. akármennyit játszok psp-n a patapon-nal, loco roco-val, stb-vel, hogy még mindig nem vagyok képes megunni.
De nekem mindegy, hogy mit vesz a kérdező, a lényeg hogy én jól választottam, nem fogok sírni, ha valaki más nem psp-t vesz.
Ha utaznál akkor inkább a PSP viszont ha szinte csak otthon vagy akkor Nintendo
Jah és ha Nintendo-t veszel akkor Wii-t
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!