Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Mitől kapcsolt be mind a két...

Mitől kapcsolt be mind a két tv magától?

Figyelt kérdés

Minap, hogy jövök hazafele és lépek be az ajtón azt veszem észre, hogy megy a tv. Én korán reggel megyek dolgozni és olyankor soha nem kapcsolom be. Párom kicsit késöbb indul, Gondoltam lehet ő hagyta úgy. Felhívom mondja ő nem kapcsolta be. Át megyek a másik szobába erre ott is megy a tv. Áramszünet nem volt mert a hifi órája nem villogott.

Az egyik tv Lg 42la667s a másik meg sony 32kdlw650

2014. máj. 30. 17:59
 1/10 anonim ***** válasza:

1. Betörő tv-zett.

2. Valaki egy univerzális távirányítóval beküldött az ablakon egy bekapcsoló infrajelet.

3. Időzített bekapcsolást állítottatok be. (Tudom, nem állítottátok be.)

4. X-akták.

2014. máj. 30. 18:01
 2/10 A kérdező kommentje:
ha esetleg volt is áramszünet attól nem kapcsol be. Wifin keresztül nem lehet ki-be kapcsolni a tvket. Rejtély.
2014. máj. 30. 18:02
 3/10 A kérdező kommentje:
9.en lakunk. Nem hiszem, hogy valaki is felmászott volna ide
2014. máj. 30. 18:03
 4/10 A kérdező kommentje:
Betörő? Ez vicces. Mert tök rend volt a szobába, hogy bejöttem. Még csodálkoztam is, hogy a párom összerámolt. De lehet a betörő volt az. Jöhet máskor is. :)
2014. máj. 30. 18:05
 5/10 anonim ***** válasza:

Jó lecke volt arra, hogy miért kell egy kapcsolós hosszabbító az ilyen eszközök elé.

Hosszabb távon visszahozza az árát azzal, hogy nincs standby fogyasztás. Sok kicsi sokra megy egy hónap alatt.

2014. máj. 30. 18:16
 6/10 A kérdező kommentje:
Jó de mitől kapcsolt be mind2 tv? Meg hát az lg nél pl kilehet kapcsolni a standby jelzőt. Szóval semmit nem fogyaszt kikapcsolt állapotba!
2014. máj. 30. 18:29
 7/10 anonim ***** válasza:
Véletlenül nincs mind a két tévéhez kábel tv-s set tob box? Mert az bizony frissítés közben képes bekapcsolni a TV-t scart-on, hdmi-n keresztül. Megoldást kaptál az 5-ös válaszolótól.
2014. máj. 30. 19:55
 8/10 anonim ***** válasza:

Alapvetően gyanakodj a családra.

De nem nagy kunszt csinálni egy infra erősítőt, venni pár ledet és bekötni egy reflektor fókuszpontjába, majd megzórni mindenféle tévé bekapcsoló impulzussal a környéket.

Ha Columbo lennék, megvizsgálnám, megtörténhetett-e ez is.

De tényleg kapcsoljátok ki azokat a nyomoronc tévéket. Nem nagy ügy. A stand-off meg csak fogyaszt.

2014. máj. 30. 21:32
 9/10 A kérdező kommentje:
nincs settop box. mindegy nem foglalkozom vele
2014. máj. 30. 23:51
 10/10 anonim válasza:
szellem XDDD
2022. máj. 17. 15:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!