Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Hogyan lehet HD-műsort fogni?

Hogyan lehet HD-műsort fogni?

Figyelt kérdés
Már egy csomó csatorna ad HD tartalmakat, ki is van írva a csatornalogó mellé, de valahogy olyan érzés mintha mégse lenne az. Hogy tudom leellenőrizni ezt? Hogy lehet HD adást fogni? Összevissza olvastam már mindent erről, HD-t csak set top box-szal lehet fogni, vagy kábelen is? Valamint ha a készülék 'HD Ready' akkor már tud HD-t, nem? :) Köszönöm a segítséget előre is.

#HD #kábel #adás #tv. televízió
2014. máj. 30. 14:43
 1/10 anonim ***** válasza:
milyen szolgáltatónál vagy, kábeles, műholdas vagy földfelszíni adás, ha kábeltv akkor analóg vagy digitális ?van-e a tévédben megfelelő dvb tuner az adott szolgáltatáshoz ?
2014. máj. 30. 14:52
 2/10 A kérdező kommentje:
Samsung LE26A330 <-- Jelenleg ilyen, nem valami új a készülékem, de most tervezek újat (UE32F5000) venni, és azért kérdezem ezeket, hogy azon már tényleg rendesen tudjam a HD tartalmat nézni mire lenne szükség. Kábeles vagyok, azt honnan tudnám kideríteni hogy analóg vagy digitális?
2014. máj. 30. 15:04
 3/10 anonim ***** válasza:
melyik szolgáltatónál vagy ?
2014. máj. 30. 16:53
 4/10 A kérdező kommentje:
Nem országos, csak helyi - [link]
2014. máj. 30. 17:03
 5/10 anonim ***** válasza:
A digitális csatornák mennek HD-ba!
2014. máj. 30. 17:15
 6/10 anonim ***** válasza:

Az oldal alapján van digitális csomagjuk is, szerintem érdemes volna inkább full hd tévét vegyél, mert az jövőbiztosabb.

Van olyan szolgáltató, ahol párosítva van az előfizetés ahhoz a set top boxhoz, amit ők adnak, ezért csakis azzal tudod nézni az adást, mással nem, hiába képes lenne rá a tv.

Ezzel kapcsolatban nem találtam információt az oldalon.

Ha a csatornákon ki tudod választani a filmeknél az eredeti nyelvet, illetve tudod használni az epg-t, akkor jelenleg digitális adást nézel.

2014. máj. 30. 17:37
 7/10 A kérdező kommentje:
Köszönök mindent! Hát ezek alapján sajnos nem digitális. Full Hd-s ez a tévé,amit venni szeretnék, de szóval amíg nem fizetek elő a digitális csomagra is, addig nem fog HD-ban menni semmi sem, aminek abba "kéne"?
2014. máj. 30. 19:09
 8/10 A kérdező kommentje:
Még egy kérdés: HD adásvételééhez set top box is kell? Bocsánat, hogy ilyen sok mindent kérdezek, de ilyen szempontból nem vagyok otthon a témában:(
2014. máj. 30. 19:11
 9/10 anonim ***** válasza:
ezt sajnos nem tudom, nem ismerem ezt a szolgáltatót, pl a Digi esetén nem kell külön set top box, jó a tévébe épített dvb-c tuner is, más szolgáltatóknál csak azzal a set top boxal lehet nézni a digitális adást, amit ők adnak, sajáttal nem
2014. máj. 30. 23:51
 10/10 anonim ***** válasza:

Igen digitális kell mivel azon jön a Tv2 HD NatGeo HD stb...

Analógon meg csak a sima SD csatornák!

2014. jún. 2. 09:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!