Xbox360, flasheléssel kapcsolatos kérdések?
Auchan-ba akarok venni egy xbox360 elite-t.
Kérdés 1:
Itthon feltudom-e törni valahogy, vagy inkább vigyem el valamilyen helyre?
Kérdés 2:
Ha már ki van flashelve az x, akkor frissíthetek rajta, vagy akkor bannolnak, vagy "elromlik" a flashelés?
Szóval a frissítéstől lehet baja?
Kérdés 3:
HDD-re hogyan tudok játékot/filmet másolni?
Kérdés 4 (bár ez már tv-s kérdés):
Ha a tv-ben van hdmi bemenet, az azt jelenti, hogy az hd-s tv (csak mert nem én vettem)?
Válasz 1:Inkább vidd el ha kezdő vagy nem ajánlatos mert túlmelegedést is okozhat flashelésnél plusz hűtést is szoktak belerakni
Válasz 2:Dashboardon frissithetsz nem fognak lebannolni csak ha Live-re mész fel ott lebannolják a géped és nem tudsz többet live-zni csak offline játék
Válasz 3:Ha dvd-t raksz be ott van másolási lehetőség:)
Válasz 4:A hdmi kimenet jo dolog mindenképp hdmi-vel kösd össze a boxot szebb lesz a kép:)És ha hdmi-s akkor hd tv
Köszi a válaszokat, de még pár kérdés:
1. Úgy tudom az újabb xboxokban már rendes a hűtés, ez igaz vagy nem?
2. Nem lehet-e valahogy dvd nélkül rámásolni hdd-re a játékokat?
Csak mert úgy akarom, hogy dvd-re se kelljen kiírni-
Hát jó, de eredetiben megvenni a játékot...
Pár játék után már vehetnék egy másik konzolt.
Meg annyira nem érdekel a live.
Meg most azon is gondolkozok, hogy X helyett egy PC-t veszek, az FPS-ek miatt.
De még nem tudom.
Inkább Xboxot ajánlom most veszel egy PC-t folyton fejlesztened kell hogy elmenjenek a játékok új és több ram új proci hütöventillátorok stb.Ennek a töredékéből már kapsz egy Xbox 360 elitet most 62000ft 2 játékkal!!!
Amennyiért PC-t vennél kapsz Xboxot LCD tv-vel:)
A live nagyon jó dolog tölthetsz le demokat videókat játhatsz a világon bárkivel:)MSN,Face book és ha még felse mész livere csak bedugod a net kábelt már bannt is kapsz elveszik az addigg gyüjtőtt pontjaid nem tudsz HDD-re másolni.Inkább megvennék egy játékot most gyüjtesz 4-5 ért már bőven vannak játékok újonnan:)
Azóta már rájöttem, hogy PC, de most már a PS3-on gondolkozok :)
PS3-at vennék, nem is gondolkoznék, de ott még ha fel is törik akkor sem lesz olcsó a másolt játék.
Szóval most egy ideig halogatom a dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!