Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Mitől fagy le folyamatosan a...

Mitől fagy le folyamatosan a gépem?

Figyelt kérdés
Mikor lefagy semmit sem lehet vele kezdeni kikapcsolni se lehet,és magától sem javul meg.Volt mikor az egyik ismerősöm mondta,hogy várjak vele mert visszaáll magától egyszer kb majdnem 2 óra hosszát vártam de semmi nem lett.Mi baja lehet?

2014. máj. 28. 17:07
 1/3 anonim ***** válasza:
Telepítsd újra, rakj bele több RAM-ot.
2014. máj. 28. 17:12
 2/3 anonim ***** válasza:

Ma nekem is lefagyott, pedig hónapok óta nem csinált ilyet. Ráadásul úgy, hogy meg sem volt nyitva csak 2 ablak, az sem terhelte a gépet...

Még a Ctrl+Alt+Del ablak sem jött fel!

Azt hittem először, hogy elromlott a egér, majd a billentyűzet, vagy valami közös érzékelő,nem tudom. Resettel újraindítva most lekopogom, megy.

Mintha a Firefoxxal történt volna valami épp, nem tudom.

2014. máj. 28. 17:12
 3/3 anonim válasza:
Egy tipp a kettesnek: ha nem vagy biztos benne, hogy lefagyott a géped, akkor kezd el nyomkodni a Num Lock gombot, ha villog akkor nem fagyott le, ha nem villog lefagyott.
2014. máj. 28. 17:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!