Pityupocse kérdése:
Hogy lehet Xbox 360on hazilag irott dvd-t nezni?
Figyelt kérdés
Bevallom tort boxom van, az ezzel kapcsolatos mocskolodasokat mellozzuk ha lehet!2009. dec. 30. 17:06
1/5 anonim válasza:
Igazál nekem is az van , majd vszínű hogy kiadok 15.000 Ft-ot egy játékért még +ban:)
DVD-t még nem is néztem xboxon, :D de gondolom úgy hogy beteszed , és kész , és a kontrollerrel meg lehet előre hátra , menü stb... meg ilyenek...
Amúgy miért nem próbálod ki?
2/5 A kérdező kommentje:
kiprobaltam ,de IGY nem lehet :))
lehet kell frissites livrol vagy nem tudom, azert kerdezem ;)
2009. dec. 30. 17:11
3/5 anonim válasza:
alapból berakod és megy,de nem mindegyik formátumot játsza le!avit pl csak akkor kezd e lejátszani ha fentvagy liveon és leszedi a frissitést.
4/5 anonim válasza:
Tudtommal a tört X360-akban le van tiltva a 4,7GB-os DVD-k használata.
Nekem is van 360-am, de mivel az első szériás, porszívóhangú kazán, eszembe sem jutott rajta DVD-t nézni.
5/5 anonim válasza:
nincs letiltva,nekem 2 vagy 3adik(sose tudom meg hogy milyen)széria van és megy,csak nem kezeli az avit,3gp-t stb.
És a flashelés miatt nekem is nagyteljesítményű porszívó hangja van,mégis néztem vele dvd-t
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!