Playstation 3 12gb tárhellyel, meddig elég ez a tárhely?
Figyelt kérdés
Vennék egy Slimet 12gb-s tárhellyel, de nemtudom hogy mennyire használhatom fel, és nemszivesen költenék 1honapra rá +25-30e ft-ot a hdd keret+hdd-re. Leginkább csak alapjátékra és PSN-re használnám, semmi video vagy képtárolás
2014. máj. 27. 12:47
1/6 anonim válasza:
Szinte mindenre elég, de:
- egyszerre legjobb esetben is csak 2-3 játék fog rá valószínűleg elférni, utána le kell törölnöd a játék patch-et, meg a telepített adatot
- pár játék egyáltalán nem is fér fel rá, pl. 12 gigás PS3-al sosem fogsz GTA V-özni
Egyébként nem tudom milyen 25-30 ezer forintos HDD-ről beszélsz, 12 ezer körül már simán van 500 gigás, de igazából a legkisebb is elég lenne, beépítő kerettel együtt is kijössz 15 ezerből.
Vagy vegyél egy használt PS3-at és akkor a 12 gigás superslim árából veszel egy nagyobb HDD-s ps-t.
2014. máj. 27. 13:23
2/6 A kérdező kommentje:
Gondoltam rá csak elég nehéz normális használt ps3-at találni, ráadásul magánembertől is elég felejtősnek érzem mert hiába igérgetnek 1hós garit rá semmi biztosíték hogy ha rossz visszaveszik tőlem, interneten meg 2000webshop van, de ott sem tudom milyen állapotban van a ps. Félreértés ne essék mert eddig az összes konzolom használtan vettem, csak nemmimdegy hogy 20000 vagy 45000-et költök el a garancia pedig mégis csak egy "biztosíték" a HDD-re pedig neten keresgélve találtam a keretet 12-13ezerért a HDD-t is olyan 10körül (még használtan is)
2014. máj. 27. 13:40
3/6 anonim válasza:
Ha bekapcsolod mielőtt megveszed, és ott működik, akkor nem fog elromlani, bár megértem, azért garanciával csak jobb.
Egy legrosszabb esetben is csak 4 ezres beépítőkeretet meg mégis hol árulnak 10 ezer felett?
Köszönöm a válaszokat! A HDD-kerettel kapcsolatban ugylátszik elnéztem mert amit láttam az kisméretü HDD-vel volt együtt, csak nemfigyeltem eléggé. Köszi a Bolt ajánlást :)
2014. máj. 28. 09:03
5/6 anonim válasza:
Egyébként több megbízható bolt is van, de csak a Platinumshop-ot néztem meg, hogy ott árulnak-e használt gépeket (meg a Platinumshop-ot tartom a legjobb konzolboltnak), de ha valamiért nem lenne jó ez a bolt, akkor még nézd meg a Konzolvilágot, a Konzolokszervizét, és a Console Corner-t, mindegyik megbízható bolt, ha tőlük veszel használt gépet és valami baja lesz, akkor nem fognak bunkóskodni és mindenáron rádkenni az egészet.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!