BiOszi kérdése:
Miért ilyen halk a Pipo S1 pro?
Figyelt kérdés
A napokban vásároltam egy s1 pro készüléket. A hangja nagyon gyenge volt,frissítettem a rom-ot rajta. A youtube és a zene hangosan szól,de a film így is halk maradt. Az mkv-s filmek meg lassúak. Mi lehet a baj? Lehet ezen javítani? Üdv2014. máj. 26. 20:08
1/3 anonim válasza:
Én ennyi pénzért nem várnék csodát. Szörnyűek ezek az olcsó tabok! Nem éri meg őket megvenni. Ha tudod vidd vissza, kérd az árát. Ha nem, akkor ez jó kis tanulópénz lett..
2/3 A kérdező kommentje:
Azért annyira nem gagyi. Négy magos (4x1,6) lenne,meg Hdmi kimenet ami drágább készülékekbe sincs mindegyikbe. Letöltöttem az Asphalt 8-at ami már komolyabb játéknak számít és akadás nélkül vitte... Meg a hanggal nincs már probléma,csak a videó lejátszással 23-24 fps. érződik...
2014. máj. 30. 10:01
3/3 anonim válasza:
Lehet akármilyen jó a hardver, ha nincs ráoptimalizálva a rendszer, akkor nem mész vele semmire. A jó rendszert pedig elsősorban a nevesebb gyártók alkalmazzák. A HDMI ről meg annyit, hogy mostmár van Airplay (vagy mi a túró van androidon) és működik a wifis tévével. Na meg USB porton is lehet használni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!