Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Miért ilyen halk a Pipo S1 pro?

BiOszi kérdése:

Miért ilyen halk a Pipo S1 pro?

Figyelt kérdés
A napokban vásároltam egy s1 pro készüléket. A hangja nagyon gyenge volt,frissítettem a rom-ot rajta. A youtube és a zene hangosan szól,de a film így is halk maradt. Az mkv-s filmek meg lassúak. Mi lehet a baj? Lehet ezen javítani? Üdv

2014. máj. 26. 20:08
 1/3 anonim ***** válasza:
Én ennyi pénzért nem várnék csodát. Szörnyűek ezek az olcsó tabok! Nem éri meg őket megvenni. Ha tudod vidd vissza, kérd az árát. Ha nem, akkor ez jó kis tanulópénz lett..
2014. máj. 28. 22:21
 2/3 A kérdező kommentje:
Azért annyira nem gagyi. Négy magos (4x1,6) lenne,meg Hdmi kimenet ami drágább készülékekbe sincs mindegyikbe. Letöltöttem az Asphalt 8-at ami már komolyabb játéknak számít és akadás nélkül vitte... Meg a hanggal nincs már probléma,csak a videó lejátszással 23-24 fps. érződik...
2014. máj. 30. 10:01
 3/3 anonim ***** válasza:
Lehet akármilyen jó a hardver, ha nincs ráoptimalizálva a rendszer, akkor nem mész vele semmire. A jó rendszert pedig elsősorban a nevesebb gyártók alkalmazzák. A HDMI ről meg annyit, hogy mostmár van Airplay (vagy mi a túró van androidon) és működik a wifis tévével. Na meg USB porton is lehet használni :D
2014. máj. 30. 17:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!