Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Miért nem tudok venni semmit...

Miért nem tudok venni semmit a ps storeban?

Figyelt kérdés
angol profilom van, mastercardos bankártyával, kb egy hete még simán tudtam venni játékokat(trial fusiont) most meg megakarom venni a wolfensteint és mindig ez jön ki: error e82000171 ez mi? ujra átirtam az adatokat de most se jó. probáltam psplusot venni azt se engedi. Csináltam egy magyar profilt de ott is ugyan ez a gond. Akinek van ps-e az legyen szives megnézni nála van e ilyen gond. elöre is köszönöm

2014. máj. 24. 12:29
 1/5 anonim ***** válasza:

Hivatalosan nem is lehetne használnod a magyar bankkártyát angol profillal (bár egyszer már én is fizettem azzal), de elég furcsa, hogy még a magyarral sem megy.

Két dolgot tudok ajánlani:

1) Vegyél feltöltőkártyát a livekodok.com-ról. Olcsóbb is (328 ft-ra jön ki egy font, amúgy meg simán van 380 is), ugyanúgy tudsz bankkártyával fizetni, hátránya, hogy csak előre meghatározott összegű feltöltőkártyát tudsz venni (tehát ha 10 fontért akarnál venni valamit akkor is meg kell venned a 25 fontos kártyát).

2) Próbáld meg Paypal-el feltölteni a PS walletedet. Nem tudom PS-en keresztül ezt engedi-e, szóval inkább gépen keresztül csináld: [link]

2014. máj. 24. 12:47
 2/5 anonim ***** válasza:
Bár most hogy belegondolok Paypal-el is csak előre meghatározott összegekkel lehet feltölteni a walleted, de viszont itt 5-10-15 meg akármennyi fontért is tudsz.
2014. máj. 24. 12:48
 3/5 A kérdező kommentje:
de egyhete még semmi gond nem volt. leforditottam és ezt irja ki: Hitelkártya a nyilvántartásban érvénytelen , a magyarba is meg az angolba is akkor lehet a kártyával van valami
2014. máj. 24. 12:54
 4/5 A kérdező kommentje:
az xbox-on meg simán tudok venni bármit ugyan azzal a kártyával. akkor még se a kártya rossz. ha valakinek van ps4-e akkor nézzem meg hogy tud e venni online valamit. rengeteg hozzászólásba láttam hogy mennyi embernek van már ps4-e, aki elovassa ezt a kérdést legyen szives megnézni nekem. nagyon nagyon köszönöm
2014. máj. 24. 15:54
 5/5 anonim ***** válasza:
Nagyon kevés esély van arra, hogy pont most fogsz itt találni egy embert, aki vesz valamit Store-on és pont idetalál ehhez a kérdéshez, szóval vagy máshol kéne utána nézni a hibának, vagy ahogy korábban is írtam, Paypal vagy livekodok.com.
2014. máj. 24. 16:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!