Milyen jó zene tömörítő programokat ismertek?
Figyelt kérdés
2009. dec. 29. 20:34
2/9 anonim válasza:
az egyáltalán nem zenetömörítő...inkább virtualdj
3/9 A kérdező kommentje:
Értem a Virtual Dj fentt van a gépemen de ott hogy lehet tömöriteni ??? mert nem láttam még sehol :S
2009. dec. 29. 21:41
4/9 Lapika válasza:
Hello!
Szerintem!:
csak úgy tudod kicsinyíteni az mp3 méretét ha lejjebb veszed a bitrátáját, nekem ez segített: a sonny ericcsonokhoz adnak egy programot: [link]
ezzel lejjebb tudod venni a bitrátát!!
feltéve ha rácsatlakoztatsz egy mobilt!
mivel nem tudtam hogy mire szeretnéd használni: pl.: tárolás, vagy kisebb hellyel rendelkező mobil.
Ezért a mobilra vonatkozót írtam le!!
Mást én nem ismerek, de nem is foglalkoztam még a témával!
5/9 anonim válasza:
Beteszed a VDJ-be a tömöríteni kívánt zenét, majd a Record fülre mész, ott Config, bejön egy kis ablak, és azon lesz olyan alultájt, hogy Format, Bitrate és átállítod minél kisebbre, de nagyon kicsire ne állítsd, mert úgy rossz lesz a minőse, talán a 128 még türhető. Na ha ezt beállítottad, akkor fentebb megadod, hogy hova milyen néven mentse, jah és fontos hogy mp3-ba maradjon. Ezek után OK, majd ha elindítottad a zenét, akkor Start recording. Remélem tudtam segíteni. :)
6/9 anonim válasza:
Ennyire nem bonyolult. MP+ to ringtone gold nevü progival hamar megvan :)
7/9 anonim válasza:
mp3-nál tovább tömöriteni? :O nem kell hozzá egy hiőerszuper jo cucc h érezhető legyen a különbság pl egy flac és egy mp3 között.. tovább tömöriteni sztem felesleges. föleg h szinte midnen telefonban ott van a 4 gigás memokártya. márha telefonrol van szo.
8/9 anonim válasza:
lehet hogy az illető nemis mp3ra gondolt, csak azt az adatot adta meg hogy "zene tömörítő"... lehet hogy wav ban van
9/9 anonim válasza:
OGG sokkal jobban tömörít mint az MP3, ugyan olyan hangminőség ABR, CBR, VBR mellett!!
JetAudió progival (ingyenes, magyat nyelvű) egyszerűen megoldható a konvertálás, bármely audió fájlból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!