Smart watch óra, milyet érdemes venni?
Szerintem nem vagy tisztában ezeknek a képességeivel.
Ezek a telefonhoz bluetooth-on kapcsolódnak, és a hívások, sms-ek, érkező emailek jelzésére, kezelésére szolgálnak.
Irányíthatod a telefon zenelejátszóját, és néhány ehhez való alkalmazás is, pl. időjárás, fitness, stb.
Pdf-et ekkora kijelzőn (~1") olvasni, ... önkínzó és értelmetlen lenne... ezt komolyan gondoltad?!
(mi az a döcög fájl?)
Az, hogy kérdeztél, azzal nincs baj, azért válaszoltam, csak nem gondoltad végig a kérdést.
Olvasd el:
A pdf, mint azt tudod, megtartja a szövegformázást, ezért ilyen kis felbontású kijelzőn vagy olvashatatlanul kicsi, vagy belenagyítva, pár betü olvasható és húzigálhatod jobbra-balra. Nem tudom, a pdf-et egyáltalán megjeleníti-e, szerintem nem.
Szerintem a társaid sem pdf-et, hanem egy sima szövegfájlt olvasnak.
Döcög-doc, oké, így már értem (én is mobilról írók).
Órának gagyi, kütyünek jó.
Ezekben nincs sim kártya, minden értesítést a mobiltelefonról kap bluetooth-on keresztül (ezáltal a telefon is gyorsabban merül), ha neked fontos, hogy a telefon elövétele nélkül lásd az értesítéseket, kezeld a zenelejátszót,
vagy a fitness, sport alkalmazások kellenek, akkor igen.
Teszteket elolvastad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!