Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Valaki segítsen! Vettem egy...

Valaki segítsen! Vettem egy xbox360 konzolt és nem tudom üzemeltetni! Valaki segítene?

Figyelt kérdés
Megvettem első konzolomat, egy xbox360-at. de nem tudom üzembe helyezni :(. Elvileg egy megbízható oldalról rendeltem, mások azt mondták jók és elég profinak tűntek. Nem tudom mit csináljak. Amikor bekapcsolom, hova kapcsoljak a tv-n? Vagy magától el kellene indulnia? Korábban ps-n AV-ra kellett kapcsolni de itt az se működik. Valaki segítsen!

2014. máj. 21. 10:27
 1/2 anonim ***** válasza:

Szia!

Ezek szerint nem HDMI-vel csatlakoztál a tv-hez.Lehet(valszeg biztos...:)) HDMI kimenetre van konfigurálva a BOX.

Ha az analóg csatlakozások megfelelőek(színhelyes minden ki-és bemenet) akkor:

A konzol indítása közben nyomja le és tartsa nyomva a vezérlőn az Y gombot, és közben húzza a jobb ravaszt. Ekkor a megjelenítési beállítások visszaállnak az alapértékekre, majd a konzol automatikusan újraindul.

Xbox 360 E vagy Xbox 360 S konzol: A megjelenítési beállítások visszaállításához ezeken a konzolokon azt is megteheti, hogy kikapcsolja a konzolt, majd a konzol elején körülbelül 10 másodpercig lenyomva tartja a főkapcsolót. (A jelzőfények többször felvillannak.)

...jelezd hogy mi a helyzet.

2014. máj. 21. 11:31
 2/2 A kérdező kommentje:
Szia! Köszi a segítséget azóta sikerült megoldani a problémát. :) LCD tv-n a hdmi kábellel működöttés ott be tudtam állítani a beállítanivalókat, később már a hagyományos tv-n is működött az av kábellel.
2014. máj. 22. 12:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!