Cseréljem e Gamer PC-met PlayStation 3-ra? Többi lent.

Figyelt kérdés

Kezd alább hagynom az a kedv, amit eddig a játékok iránt éreztem. Már nincs kedvem játszani fps játékokat sem. Sőt ahoz sincs kedvem, hogy oda üljek gépezni. Ezért gondoltam arra, hogy eladnám (~165ezer forintért) és vennék egy PS3-at GTA5-el (Ezzel az egyel szívesen játszanék). Ez azt jelenti, hogy bőven maradna még pénzem, ami elég csábító. Szerintetek butaság lenne eldobni egy Gamer PC-t egy PS3-ért(+Gta5)? Ami a PS mellett szól, az igazából az, hogy csak bekapcsolom és játszok. Nem kell mindenféle beállításokat végeznem. Csak a játékra van a gép. Ha meg átjön egy ismerős, akkor csak bekapcsoljuk, aztán játszhatunk ketten is. Ez azért nagy királyság.

Szóval a kérdésem: Ti mit tennétek a helyemben?

18/F

2014. máj. 20. 22:38
 1/6 anonim ***** válasza:
butaság lenne szerintem . ha unod a játékokat, akkor tök mindegy melyik platformon játszol egy játékkal.
2014. máj. 20. 22:47
 2/6 anonim ***** válasza:
Csak egy játék miatt venni akármilyen konzolt vagy PC-t hülyeség.
2014. máj. 20. 23:40
 3/6 A kérdező kommentje:
Az igazság az, hogy GTA5 miatt húzok nagyon a PS irányába. Mert már nagyon játszanék vele. Több mint fél éve kijott a játék, de PC-re a fene tudja mikor adják ki.
2014. máj. 21. 05:34
 4/6 A kérdező kommentje:

Azt elfelejtettem írni, hogy azért választanám a PS-t, mert ami játékok még tetszenek, azokat csak arra adták ki. Ilyen például a Last of us.

De úgy érzem igazatok van. Az ember mégis csak többre megy egy számítógéppel, mint egy játékkonzollal. :)

2014. máj. 21. 05:39
 5/6 anonim ***** válasza:

Szerintem hülyeség azért eladni a gépet...

Inkább szerezz olyan 40-50ezeret és vegyél használtan ps3-at (vagy újonnan olyan 62-63ért)

Most azért a gépet hülyeség eladni

2014. máj. 21. 12:37
 6/6 A kérdező kommentje:

Nincsen pénzem rá, ezért szánnám eladásra. :S

Mert az ára egyébként nem olyan rossz. Újonnan GTA5-el már lehet venni 70ért. (Viszonyításnak: A videokártyám volt 60 ezer forint)

2014. máj. 22. 00:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!