Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Milyen konzolt lehet/érdemes...

Milyen konzolt lehet/érdemes venni az alábbi feltételekkel?

Figyelt kérdés

17/F vagyok és még soha nem volt konzolom, de szeretném kipróbálni. Főleg haverokkal, vagy családdal szeretnék játszani, de persze nagyon szívesen játszanék single playerben is, ha már megvan. :)

A keretem viszonylag kicsi, tekintve hogy gyakorlatilag csak kipróbálom a konzolok adta lehetőségeket. Nagyjából max 40 ezerre gondoltam.

Milyen konzolt lenne érdemes venni? PS3, PS2, Xbox 360 és Wii közt vacillálok, de nem tudok dönteni.

Ha már kiválasztottam hogy mit szeretnék megvenni akkor hol lehet legolcsóbban hozzájutni?

2014. máj. 20. 19:21
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
hacekerek már nyomozgatják hogyan is működik a NWC aztán rendberakják majd
2014. máj. 23. 00:02
 12/13 anonim ***** válasza:
Szerintem nem. Rengeteg jó játék van rá, amit egyedül lehet játszani, és rengeteg, ahol a haverokat átlehet hívni, és partizni. :) Ez sokkal jobb!
2014. máj. 23. 11:58
 13/13 Krisipoke ***** válasza:
Úgy tudom, már most vannak tört szerverek... De egyébként csak a netes multira szűnt meg a támogatás, a lokálisra nem.
2014. máj. 24. 19:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!