Valószínű, hogy még ebben a hónapban veszek egy Xbox-ot! De mivel annyi választék van, és nem is annyira értek hozzá írjátok le, hogy melyik a legjobb?
Tudom,hogy van több fajta: Van -Xbox Arcade
Meg van 4GB meg 250GB stb. -Xbox Elite
-Xbox Slim
-stb-stb.
Szerintetek melyiket vegyem meg,melyik éri meg a legjobban
,mint ár és mint a konzol szempontjából?
Lehetőleg gyorsan válaszoljatok légyszíves,mert hamarosan
megveszem!
Vannak a régi ún. FAT gépek, talán már nincsenek is újonnan. De nem is érdemes, a Slim sokkal jobb választás. (Halkabb, kevésbé hajlamos meghibásodni, kevesebbet fogyaszt, sztem jobban is néz ki stb..) És van az E jelölésű, de ha jól tudom az alacsonyabb felszereltségű mint a slim.. (kevesebb usb, talán hdmi sincs rajta bár nem vagyok benne biztos.)
Az Arcade, Elite és egyéb elnevezések arra utalnak, hogy mit adnak a gép mellé ajándékba. Maga a gép az teljesítményben ugyanazt tudja Arcade és Elite esetében is.
Tehát Slim és 250GB. (4GB semmire sem lesz elég.)De az előbb hülyeséget írtam, HDMI az "E"-n is van és ha jól látom sima Slim már nincs is forgalomban.. na mind1, én már évekkel ezelőtt vettem az enyémet.
Itt nézelődj, korrekt bolt, jó árak, gyors szállítás..
Tőlük vettem én is.
Igen ez már magamban én is eldöntöttem,hogy Slim-ot veszek!
De a 4GB -os miért nem elég? Nem biztos,hogy az összes pénzem egy 250Gb ra akarom költeni! Max még egy pár hónapig gyűjtök!
A 4GB-oson nem fut semmi???
Az lenne a kérdésem,hogy a GTA 5 fut-e a 4 GB-oson...haveromnak Xbox 360 Arcade van és tökéletesen akadozás és Laggolás nélkül fut neki a GTA 5!
Szerintem elég a 4 GB-os...szerintetek?
csak egy javaslat, te döntöd el mire költöd a pénzed ;) én nem bántam meg, hogy kicsit még spóroltam és a 250GB-osat vettem meg.
GTA V:
"Játékkonzol ide vagy oda, az ilyen kütyükkel játszók sem menekülnek meg a kötelező telepítés elől. A Grand Theft Auto V mérete nagyon nagy. A fejlesztők úgy döntöttek, hogy néhány fájlt fel kell másolnunk a merevlemezre - vagy adott esetben pendrive-ra.
Mennyit foglal a játék a merevlemezen?
A játék 8GB helyet igényel a konzol merevlemezén
Mit csináljak, ha 4GB-os Xbox 360-am van?
Nem kell megijedned, NEM kell újat venned, 4GB-os Xbox 360 esetén a fájlokat feltelepítheted pendrive-ra is, de ennek szigorú követelményei vannak. Egy USB 2.0 szabványú, ami legalább 15mb/s sebességű olvasásra képes, legalább 16GB kapacitású pendrive kell hozzá, amin legalább 8GB szabad hely van."
Szóval menni fog 4GB-oson is, ha ezt megcsinálod.
Egyébként minden játék ugyanúgy fut 4GB-oson mint 250GB-oson vagy akár Arcade-on. Teljesítményben nincs különbség közöttük.
Viszont amiért én ajánlanám a 250GB-osat:
- nem kell pendrive GTA 5 esetén :)
- 250 GB-ra sok játékot fel tudsz telepíteni. ez azt jelenti, hogy az adatokat a belső merevlemezről tudja olvasni a gép. persze a játék dvd-t ettől még be kell tenni (leellenőrzi hogy eredeti-e), de kevesebbet fogja pörgetni mintha nem lenne feltelepítve.
Mivel a HDD-ről olvas a gép, ezért jóval halkabb mintha a dvd-t pörgetné folyamatosan. Gyorsabban tölt be a játék is. DVD esetén előfordulhat az is, hogy megáll a játék egy pillanatra, amíg a lemezen a megfelelő helyre pozicionál az olvasó (lassabb az adat elérésének az ideje mint HDD-n). Ha kevesebbet dolgozik az olvasó, akkor nem csak halkabb és gyorsabb a gép, hanem kevésbé melegszik is. És ugye az egyik fő oka az xbox meghibásodásoknak a túlmelegedés. Persze ha tönkremegy az nem azért lesz mert dvd-ről játszol, de az tény hogy valamivel jobban melegszik úgy. Ha kevesebbet dolgozik az olvasó, tovább is fogja bírni, később fog elhasználódni maga az olvasó.
- ha játékokat nem is veszel online akkor is töltődnek le (kötelezően) ún. Title Update-ek a játékokhoz, a mentések is helyet foglalnak, esetleg ha valami kiegészítő DLC-t szedsz le annak is kell hely. nem sok, de előbb-utóbb betelhet a 4GB.
- ha esetleg úgy döntenél, hogy módosítod az xboxot (RGH chip) valamikor, ahhoz mindenképp kell valamilyen merevlemez. ennek rengeteg előnye van, de ebbe most nem mennék bele :) ha érdekel persze, majd írok erről is.
De ha a 4GB mellett döntesz, az sem baj. ha meggondolod magad később abba is tudsz HDD-t venni. igaz valamivel többe fog kijönni.
Bocsi, hogy ilyen hosszú lett. De sztem így is van amit le akartam még írni, de kifelejtettem a végére :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!