Hogyan lehetséges az hogy mi HD előfizetés nélkül tudjuk nézni a HD csatornákat és a FilmBox-ot a UPC Direct-nél?
Az összes HD csatorna megy. RTL Klub, Nat Geo, Travel, Sport 1, History...stb
Meg a FilmBox Plus, Family is nyitva van.
Egyedül csak a két 18+ csatornánál ( Hustler, Daring ) írja ki hogy nincs megfelelő jogosultságom a csatorna megtekintéséhez.
Írok nekik egy e-mailt.
Inkább mint hogy kiszámlázzák. Bár ha eddig nem tették meg akkor lehet hogy ezután sem fogják.
Mindegy, lehet még előtte utána kérdezek egy UPC Direct-es fórumon.
Nekünk is a UPC Direct-nél van a tévé előfizetésünk.
Kb fél éve cseréltek beltéri egységet, mivel megrendeltük a Direct DVR csomagot. Ezzel együtt a Cryptoworks kártyát is cserélték Nagravision-ra.
Amikor a forgalmazó beállította az új dekóder kártyát akkor véletlen Direct+ ( ez van előfizetve ) helyett SuperPak csomagot raktak rá. Így nekünk is volt HD csomag meg FilmBox. Kb 4 hónapig így is volt aztán egyszer csak lezárták a véletlen kinyitott csatornákat, viszont nem számlázták ki a mai napig sem.
Biztos hogy neked sem fogják kiszámlázni. Élvezd az ingyen prémium csatornákat amíg lehet. :)
Mindegy, végül dobtam nekik egy e-mailt mert csak féltem hogy kiszámlázzák. Meg azokat a csatornákat amiket nézni szoktunk amúgy sincs HD minőségben a UPC-nél ( TV2, Viasat 3, AXN, Film+ ).
Ma válaszoltak hogy arra a megállapításra jutottak, hogy valóban csak a Direct+ meg az HBO MaxPak csomag van előfizetve, ezért a tévesen aktivált szolgáltatásokat lezárták egy kártyafrissítéssel ami pár napon belül megérkezik, és természetesen a kiszámlázásukra sem fog sor kerülni.
Tudom hogy ha nem szólok akkor valószínűleg ingyen élvezhettem volna a prémium csatornákat ( amiket tényleg nem néztem ) de így mégis nyugodtabb vagyok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!