Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Segítség! Eltűnt a legfelső...

Segítség! Eltűnt a legfelső fejléc a monitoromon, ahol pl. rá lehetne keresni az előzményekre. Hogy tudnám visszacsinálni?

Figyelt kérdés
F11-el már próbálkoztam, valaki? :(

2014. máj. 16. 08:07
 1/3 anonim ***** válasza:

alt gomb?

nézet menü?

nem tudom mire gondolsz

2014. máj. 16. 08:08
 2/3 A kérdező kommentje:

Pl. most, ahogy gyakorin vagyok, ugye kiírja, hogy gyakorikerdesek.hu...blabla, és felette balra mutatja, hogy két netes oldal van megnyitva.

De eddig mindezek felett még volt egy sor, ahol pl. rá lehetett menni az előzményekre, amolyan tálca jellegű (nem vagok nagy gép guru, ezért nem tudom a neveiket ezeknek).

Jobb oldalon, ugyanabban a sávban, ahol baklona megnyitott netes ablakokat jelzi, látható,hogy felvétel kedvencek közé..stb de nincsenek közötte az előzmények :(

2014. máj. 16. 09:08
 3/3 anonim ***** válasza:

Lehet a könyvjelző eszköztárad volt ott?

Firefoxban az alt gombot nyomd meg és a menüben a NÉZET ott ESZKÖZTÁRAK és jelöld be a könyvjelző eszköztárt.

Lehet lefrissült 29-re a firefox. Kicsit átalakult :(

2014. máj. 16. 17:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!