Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Laptop összekötése televízióva...

Laptop összekötése televízióval? Hogyan?

Figyelt kérdés
Van egy laptopom amin egy DSUB monitor kimenet van. Hogyan tudnám összekötni egy tv-vel amin csak scart bemenet van? Milyen speciális kábel kellene hozzá, hogy a hang is átmenjen a laptop jack kimenetéről? Van ilyen speciális kábel?
2009. dec. 28. 14:57
 1/2 anonim ***** válasza:

A hang a legegyszerűbb, és a legolcsóbb (5-800 forintból kijön általában): [link]

A kép már összetetteb dolog, hiszen két eltérő szabvány közt kell átalakítanod. Van erre is megoldás: [link]

Én az EBAY-ról szoktam rendelni, találtam is egy ugyanolyat: [link]

Az ár pitiáner, szállítással együtt sincs 600 forint. Ha van ismerősöd, kérd meg hogy rendelje meg, ha nem tudod, akkor írj nekem: erniefromh(kukac)gmail.com

2009. dec. 30. 10:25
 2/2 anonim válasza:

Ha aktuális még, akkor én tudnék neked építeni egy VGA-SCART kábelt, az árban pedig megegyeznénk.

Magamnak már csináltam ilyet és működik:

[link]

2011. nov. 26. 11:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!