ASUS laptop billentyűzetem szerintem el állítódott. Ötlet?
Sziasztok!
Egy olyan problémám lenne, hogy az ASUS laptopom billentyűzete meghülyült vagyis inkább el állítódott valami, mert USB-n rácsatlakoztattuk egy billentyűzetet, és szinte ugyan azok a billentyűk nem reagálnak. Ez azért is fő probléma mert pl: a törlés és az enter gomb se reagál így nem tudok belépni mert, le van jelszavazva és van hogy az egy betű helyet 3at is beűt. Valaki segítene nekem? Előre is köszönöm :)
A csatlakoztatott billentyűzettel meg az lehet a gond, hogy még nem indult be teljesen a Win, ezért nem ismeri fel.
Kicsit maceráns, amit ajánlok: egy HirensBoot CD-t tegyél be, és arról bootold a mini Windowst. Ha azon megy rendesen minden billentyű, akkor nyert ügyed van, mert a HirensBoot összetevők között van olyan, amely eltávolítja a jelszót.
Más gondolat: van-e külön számbillentyűzet a gépen? Mert ha nincs, akkor lehet, hogy az Fn+ valamelyik F-es gomb kombinációja ki- vagy bekapcsolta a számokat, ezért is írhat összevissza. - De ez bizonytalan számomra is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!