Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Ha összekötöm a PC-t a számító...

Ha összekötöm a PC-t a számítógéppel, milyen kpminőséget kapok?

Figyelt kérdés

Arra gondolok, hogy ha összekötöm a HD tv-t(1080i)meg a pc-t, és elindítok a gépen egy fullHD filmet(1080p) akkor kapok legalább olyan minőséget, mint ami a monitoron van? (a monitorom sima mezei samsung syncmaster 940N 19"-os, de szép képe van a filmnek rajta)

Köszi a válaszokat

2009. dec. 28. 10:57
 1/4 anonim ***** válasza:
53%
Összekötöd a pc a számítógéppel?! Ez nekem kicsit magas.
2009. dec. 28. 11:10
 2/4 anonim ***** válasza:
Ha a VGA-don van HDMI kimenet és azzal kötöd rá HDMI bemenettel akkor kapsz szép felbontást és az jobb,mint a monitoré 100x.Ha sima rca-val akkor is mert amezei monitorodnál biztos jobban mutat HD tv-n.
2009. dec. 28. 13:52
 3/4 anonim ***** válasza:
egy sima mezei tv-n semmit nem érsz a full hd-vel.. hd readyhez is felesleges. csak full hd-s tv-re érdemes. hdmi vagy 15 polusu monitor kábellel.. képminöségnek pedig még pár tulajdonságon is mulik, nem csak a felbontáson.
2009. dec. 28. 21:45
 4/4 A kérdező kommentje:
Jó, hogy offolsz első kommentelő, szerintem tudod mire gondoltam, csak elírás volt.. A többieknek köszönöm!:)
2009. dec. 28. 22:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!