Peugeot 307 gyári magnó kicserélése?
Ha minden kábel be van kötve akkor a folyamatos 12Vos kábelt fel kell cserélni azzalba kábellel amin csak akkor van 12V ha a gyújtást rá adod.
Utána lesz memórája.
megpróbáltam a kábelt kihúzni abból a műanyag csatlakozóból de nem tudtam.
Hogy lehet kihúzni belőle a kábelt?
kimérted hogy biztos voltál benne hogy azokat a kábeleket vágtad el?
szakszerűen úgy kéne hogy elvágod,meg blankolod a kábel végeket,ráhúzol egy zsugorcsövet,össze sodrod vagy egymás mellet össze forrasztod /fenyőgyantát használhatsz,le tisztítja/,utána a zsugorcsövet meg rá melegíted a forrasztásra.
mind a két vezetéknél így és kész is.
annyi hogy nekem.a.kocsiból alapból jön ki a csatlakozó és azt.dugom.a.fejegységbe, nem átalakitót.
És azon nem sárga meg nem piros az a kábel hanem más szinű.
az iso csatlakozot hogy kössem rá az autó csatlakozójára? mivel a fejegységel.adtak.iso csatlakozót de nem kellett mert a kocsiban alapból iso csatlakozás van.
amit adtam azon már.viszont piros meg sarga az a kábel amelyiket fel kell cserélnem.
ne a színeken variálj hanem mérd ki hogy melyikben van a folyamatos és melyikben a gyújtásos.
az iso csatlakozós problémádat nem értem,ha a gyárit be tudod dugni akkor dugd be,ha nem tudod akkor használd az átalakítódat amit kaptál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!