2 vagy 3 utas hangfalat építsek? (Bővebben lent)
helló. előző válaszolóval nem értek egyet.
mégpedig:
két utas hangfal: közép/magas vagy középmagas és mély
ebből ha a középmagasat választod nem lesz szép csilingelő magasad csak emberi hangfreki kb ha pedig csak közép akkor csak közepet hallasz olyan (6-7 microfarad) magasnál szintén.
namost ha három utast akkor lesz egy nagyon pöpec hangcuccod amivel a hangositáson is megállod helyed.
hangváltó kell bele úgy is, akkor már három utáast készíts!
én úgy csináltam hogy a magasnak középnek külön egy láda am tartalmaz 2 piezo magast és egy magnat közepet magnat hangváltóval. iszonyú nagyot szól. mélynek pedig nyomóm van ami arra jó, ha komplett hangfalat csinálsz akkor azt szigetelni stb kell el kell választani a mélyet a magas résztől mert nagy lesz a láda stb gondok akadnak.
nekem 2.1 es hangzás van 1200w rms/8ohm és 70e be fást az erősitővel ami azt jelenti 40e ből megvoltam. ha te neked elég kisebb is akkor simán kijösz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!