Zúg a fejhallgatómnak a mikrofonja. Mit tegyek ez ellen?
Figyelt kérdés
Genius GX Gaming Cavimanus Virtual HS G700V Erről a fülesről lenne szó. Ès ennek a fülesnek a mikrofonjat hasznallom. De szinte elviselhetetlen velem egy skype hivás mert olyan szinzen zúg a mikrofon. De ez nem olyan zugas mint egy mezei mikrofonos zugas, ez olyan mint ahogy a gep dolgozik vagy nem tudom hogy fogalmazzak, tehat meg az is befolyásolja hogy a zugast hogy mozgatom e az egeret vagy nem. Kerestem ilyen zajcsökkentest vagy zajszuresi opciót a hozza kapott programban de nem talaltam... Az lenne a kerdesem hogy ezt nem e lehetne megis orvosolni?2014. máj. 12. 22:57
1/2 anonim válasza:
2 probléma lehet. Az egyik az hogy rossz a hangkártya, a másik probléma pedig az lehet hogy kontaktos a kábel. Ezek közülük valamelyik. Nekem is volt ilyen gondom és ott a hangkártya volt a gond. Egy új kártya kb 5k Ft.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi szépen, valószínűleg a hangkártyával lesz a gond mert a füles USB-je teljesen rendben van nem lötyög és a kábelével sincs semmi gond, úgyhogy szerintem veszek majd egy hangkártyát és azzal már remélem jó lesz. :D Még1x köszi!
2014. máj. 13. 23:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!