Hogyan alakítsam át aktív mélyemet, hogy ne igényeljen távirányítót, mert az eltűnt?
Figyelt kérdés
Üdv!
A fenti képen látszik.
Egyébként semmit nem mond el magáról, 5 napja kerestem milyen típus, és arra lyukadtam ki, hogy orion.
Most független a márkától, nekem az lenne a dolgom vele, hogy átalakítsam távirányító nélkülire, és ezt úgy, hogy attól még aktív legyen. Egy Yamaha RX-V350-hez csatlakoztatnám ami nem basszus erősítős, csak van egy kimenete, hogy aktív mély ládákat vezéreljen. Tudom nem nagy szám ez a mély láda, de azért mégsem csak porosodna, hanem megpróbálnám az itt kapott információkat követve átalakítani. Természetesen minden hasznos információt pozitívan értékelek. További információ ha szükséges akkor értelemszerűen állok rendelkezésre, az önzetlen segítségért cserébe. :)
Üdvözlet! Szép napot/estét!
2014. máj. 10. 11:41
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!