Milyen PC-t ajánlanátok?
Figyelt kérdés
Olyan kéne hogy vigye az új játékokat(GTA4,NFS shift,DIRT2 stb) meg a később megjelenő Maffia 2-t is jó lenne ha vinné de nem kell a legdrágább cuccok bele(ez alat azt értem hogy nem kell bele intel corei7 meg ilyenek)csak pont úgy hogy jól vigye a game-ket2009. dec. 27. 10:34
1/13 anonim válasza:
Nézd meg a játékok minimális hardverigényét kiindulási alapnak.
2/13 anonim válasza:
Nem értem miért nem veszel egy Xbox360-t... Jó pár évig minden játékot el fog futtatni ami kijön, és egy videókártya árából kapsz!
Gondolkodni kéne!
3/13 A kérdező kommentje:
jah igazad van am. már azt tervezem én is konzolpárti vagyok és rühellem a pc-ket abból a szemszögből hogy már 2-3 év múlva nem fogja vinni a game-ket csak annyi hogy boxot nem vehetek adminisztrációs probléma miatt szal ez a helyzet
2009. dec. 27. 10:59
4/13 anonim válasza:
5/13 anonim válasza:
Kíváncsi lennék arra az 'adminisztrációs problémára'! :) Egyébként én is az X360-at támogatom, nekem is van PC-m is és boxom is. De már csak a boxon játszok. Talán a CODMW2-t vittem utoljára végig gépen.
6/13 anonim válasza:
Ja és MAFIA könyörgöm, MAFIA egy 'F'-fel...miért írja mindig mindenki, még a médiumok is 2 'F' betűvel?! Olyan mintha a HALO-t Hallo-nak írnák...
7/13 A kérdező kommentje:
Én úgy tudom hogy 2 f-fel kell de most ezen ne nyissunk vitát,akkor melyiket érdemesebb vásárolni,egy használt xboxot vagy fejleszteni a gépedet?(Fejleszteni ,nem venni egy újatt hanem csak fejleszteni,ez alatt azt értem hogy meghagyom a vinyót, a házat,a DVD-olvasót és minden többit veszek bele)????????
2009. dec. 27. 11:42
8/13 anonim válasza:
Lássuk csak, memória kijön ha jó üzletet csinálsz 15-ből mondjuk 2GB...alaplapot kapsz 20-25ért, meg procit is kábé annyiért...ja meg 25 ért egy videokártyát...ez így kb 80e HUF amiért lesz egy jó esetben középkategóriás géped, ami jó ha kibír 2 évet. 57ért boxot is kapsz. Deal or no deal?
9/13 A kérdező kommentje:
All right kösz a válaszokat box a király azért várom a további válaszokat
2009. dec. 27. 11:59
10/13 A kérdező kommentje:
és ha ugyanannyiba kerülne a pc mint az xbox akkor melyiket vennétek?
2009. dec. 27. 12:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!