Mért nem kapcsol be a projektorom?
Figyelt kérdés
Rendeltem egy Acer s1200 projektort a netről. Nagyon olcsó volt mert használt és izzó sincsen benne. Gondoltam majd itthon szerelek hozzá valamilyen világítást.
A hirdetésben ki volt írva hogy a Ledek világítanak és a ventilátor is bekapcsol, illetve volt egy kép is ahol világított a bekapcsológombon a led. A projektor biztos az ami a képen volt jellegzetes karcolás van rajta de én mégsem tudom működésre bírni.
Mi lehet vele. Tippek?
2014. máj. 8. 16:52
1/1 A kérdező kommentje:
Megoldódott. Először szedtem szét projektort és nemtudtam, hogy szétszedve nem indul mert kis biztonsági kapcsolók vannak benne.
2014. máj. 9. 00:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!