Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » PS3 super slim 12 GB. Külső...

PS3 super slim 12 GB. Külső merevlemez csatlakoztatása?

Figyelt kérdés

Ha rendelek egy 12 gigás alapgépet, akkor a játékokat tudom telepíteni a hozzá csatlakoztatott külső merevlemezre?

Nekem így jobban megérné, ha lehetséges, mert itthon van egy 640 gigás külső vinyó.

2014. máj. 7. 14:27
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem lehet.
2014. máj. 7. 15:18
 2/4 A kérdező kommentje:

Akkor a 12 gigás géppel egyszerre csak egy játékkal tudok játszani?

Ha másikkal akarok, akkor le kell törölnöm és feltelepíteni a másikat?

Mert akkor érdemesebb az 500gb... :(

2014. máj. 7. 15:28
 3/4 anonim ***** válasza:
Mindenképp érdemesebb 500 gb-osra gyűjteni, mivel a frissítések is helyet foglalnak, meg minden, a 12 gb hamar megtelik.
2014. máj. 7. 15:52
 4/4 anonim ***** válasza:

Nem biztos, hogy csak egyel.

Valamelyik játék semmit sem telepít (vagyis csak pár megát), valamelyik játék 2-3 gigát, valamelyik meg akár 10-et is.

GTA V pl. 10 giga felett van ha jól tudom, azzal nem is tudnál játszani sehogy.

De ha kifogsz olyan játékot, ami csak 2-3 gigát telepít, akkor abból akár 4-el is játszhatsz egyszerre.

Viszont a patch-ek is foglalnak helyet, bár a legtöbb nem sokat, de azért akad pár 4 gigás patch is (Payday 2, LBP2, stb), így a 12 giga elég gyorsan elfogyhat, jobb egy 500 gigás, mert akkor ott sosem kell foglalkozni a hellyel.

2014. máj. 7. 15:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!