Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Létezik olyan mp3 vagy mp4...

Létezik olyan mp3 vagy mp4 lejátszó, amire több fér, mint 4GB és nem ipod?

Figyelt kérdés
Szeretnék valami olcsóbbat mint az ipod. Ha nem muszály nem akarok annyi pénzt kidobni érte, mert nem a tudása kell. Egy normális minőségű lejátszó kell, de több mint 4 gigás, mivel nekem a legnagyobb gondom a hellyel van. Nem akarok videót nézni rajta, csak sok zenét akarok tárolni rajta.
2009. dec. 26. 19:39
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Jó lenne tudni, mennyit szánsz rá. Most érdemes nézelődni teszveszen és vaterán, elég jó árak vannak. Az iPod-ok sem kifejezetten drágák. De szerintem ezt mindenképp nézd meg. Alapból 4GB és microSD-vel bővíthető. A Creativ egyébként nagyon jó márka, nem kínai utánzat, ajánlom: [link]

Jó vásárlást!

2009. dec. 26. 19:47
 2/4 anonim válasza:
2009. dec. 26. 19:50
 3/4 anonim ***** válasza:
például: Olympus MR-100 mp3 lejátszó
2009. dec. 26. 20:51
 4/4 anonim ***** válasza:
Crative márkát ajánlom. nekem egy 6 éves 20gb os mp3 lajátszóm van/ creative zen touch/ és még mindig kifogástalanul működik, az akksi pedig folyamatos hallgatásnál is még mindig 1 NAPOT bír ki!
2009. dec. 27. 14:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!