Mekkora tévétek van? Nagy széles vagy kicsi kocka? Ha nagy széles akkor hány centi?
Nappli: 32" 16:9 LCD
Gyerekszoba: 21" 4:3 CRT
Háló: 19" 16:9 LCD
Minek tv?
Mit nézzek rajta?
Nincs tévém, mozizáshoz projektor dukál (meg PS3-hoz)
~ 100" 16:9
Az utolsóhoz hasonloan tv.m nekem sincs, csak projector. Kb. 2,5 méter a fal amire kivan vettive. Elsősorban játszani, filmet nézni használom de figyel mellete egy vga kimenetes tv-tuner is ... de horror tud lenni villibácsi feje, egyrészt maga a fejszerkezet másrészt meg a 480 soros kép elég gyatrán nézki hd-ben föleg ekkora fellületen.
Szóval ha engem krédezel és most akkarsz tv.t venni akkor lehet hogy jobban jársz egy jó projectorral mint egy tv-vel. :-) Kb. egyárban vannak 200e körül már kapsz jót projectorból is és nem foglal helyet csak a plafonon egy keveset.
üdv,
A
Van egy 72 cm-es, még nagy (azt hiszem katódsugárcsöves a neve, vagy az a monitor?) meg egy 107-es plazma.
De egyiket sem használom, mit nézzek a tv-ben?
Barátok köztöt meg a legrégebbi filmeket/sorozatokat?
Még az HBO-n is csak az olyan filmek mennek, amiket már megjelenéskor letöltöttem és megnéztem.
Pár normális sorozat van, de azoknak is külföldön a 3. évadját is láttam már, meg a szinkron is sokat ront rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!