Ki mit Gondol Beats Tour fülhallgatóról? Megéri egy erős koppintását megvenni?

Figyelt kérdés
Beats By Dr. Dre Tour-t csupán a hangritmusa végett szeretnék megvenni. Amit én kinéztem 10k forint. Minden eredetinek tűnik, csak persze nem az, átnéztem hogy mi a különbség eredeti meg koppintás között. De ez olyan nagyon hasonlit az eredetire. Jó a basszusa, minden szép, stb. Csupán attól nagyon félek hogy hiába gyüjtök rá, megveszem és egy idő után elromlik majd. Ettől félek, mit gondoltok? Szép, "dizájnos", nekem tetszik, nincs pénzem, és ha lenne is akkor is buta lennék az eredetit megvenni. Szal ki mit javasol? Egyáltalán ti mit gondoltok rólla? Tanácsok? Üdv!
2014. máj. 4. 22:10
 1/1 anonim ***** válasza:

Hello. Egyik ismerősömnek is koppintot Beats fülhallgatója van,már 2-3 éve használja,én is hallgattam rajta zenét nagyon jól szól,minimális eltérés van az eredeti között.

Ő thai földről vette,nem tudom milyen áron,szerintem ott pár ezer ft.(átszámolva). Szerintem megéri :)

2014. máj. 5. 10:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!