Autórádió 1995-ös Suzuki Swift-be? (Bővebb információ a leírásban)!
Van egy 1995 Suzuki Swift-em a régi rádió tönkrement ami benne volt ezért vettem egy Pioneer MVH-160UI típusú autórádiót.
Az eladó azt mondta, hogy elvileg kellhet (de nem biztos) egy átalakító ami a régi szabványt erre az új I.S.O. szabványra át alakítja.
Az egyik kérdésem az lenne, hogy mi a régi szabványnak a neve illetve honnan tudom, hogy nekem kell-e ilyen átalakító? (Szerelés nélkül mert nem értek hozzá).
Illetve mi lehet az átalakító pontos neve, hogy tudjam mit kellene pontosan vásárolni, hogy betudjam szereltetni szakemberrel.
Onnét tudod hogy nem megy bele a fejbe a csatlakozó.
Nekem volt a fejhez csomagolva alapból,ha neked nincs akkor autohifis boltban pl autohificitytől tudsz venni.
Ha nem tudnád milyen kell akkor emailben is leadhatod a rendelést vagy engedhetsz egy telefont és küldik neked a megfelelőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!