Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Egy Apple Ipod Shuffle mennyib...

Egy Apple Ipod Shuffle mennyibe kerül?

Figyelt kérdés

Erre gondolok, főképp a rózsaszínre: [link]

És lehet egyáltalán ilyet kapni rózaszínben Magyarországon? Ha igen, mennyiért, és hol? Illetve saját tapasztalatok [mennyi ideig bírja, problémák vele, stb.)

2009. dec. 25. 23:51
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
bocsi nano-t akartam írni
2009. dec. 26. 14:10
 2/14 anonim ***** válasza:
55 ezerért láttam a Kerepesi Auchan-ben
2009. dec. 27. 15:46
 3/14 anonim ***** válasza:
Keress mielőtt kérdeznél.
2009. dec. 28. 14:47
 4/14 A kérdező kommentje:

első válaszolónak köszönöm

második válaszoló: most őszintén: ez az oldal nem arra van, hogy megkérdezz valamit? mert szerintem igen. én is válaszoltam már jónéhány kérdésre, amit a google is meg tudott volna mondani, és nem kezdtem el prédikálni a kérdés feltevőjének, hogy nézzen utána. ha nem tetszik a kérdés, ne válaszolj, ide se kattints, ahelyett, hogy pampogsz

2009. dec. 29. 00:09
 5/14 anonim válasza:

A lényeg hogy Media Marktban ne vedd meg, mert nevetségesek az áraik. Én 10ezer forinttal olcsóbban rendeltem meg a netről.

nekem ilyen van:

[link]

és szerintem te is ilyet vegyél, mert ha jól tudom egy árban van azzal amit te írtál,és ez legalább lejátssza a videót. Amúgy hihetetlen jó dolog az iPOD, de számolj vele, hogy egy olyan programmal lehet rá cuccokat rakni, amit nagyon nehéz kezelni!(iTunes) Fél év kellett hogy rájöjjek, hogy kell rá zenét rakni!!! De amint hallottam, nem csak nekem okozott nehézségeket, mert az ismerőseim is tőlem kérnek segítséget. De hátha neked sikerül hamar, sok sikert hozzá! :)

Az árát pedig sajnos nem tudom.

2009. dec. 30. 14:48
 6/14 anonim válasza:

Előző vagyok:

Igen, lehet kapni Magyarországon olyat rózsaszínbe. Például a Media Marktban is van, de ahogy említettem, ott nem érdemes megvenni. Amúgy abból a féléből ami nekem van, abból is kapható rózsaszín.

[link] itt megtalálod szerintem hog ymilyen színekben kapható.

2009. dec. 30. 14:52
 7/14 A kérdező kommentje:
köszi. amúgy hol rendelted a neten?
2009. dec. 30. 15:01
 8/14 anonim válasza:

Már nem tudom sajnos, tényleg rég volt már...

De azoktól amúgy sem ajánlatos megrendelni, mert igaz hogy olcsó volt, de amikor szervízbe kellett vinni,mert elromlott, akkor 3 hónapig volt náluk. Ígérgettek fűt-fát mindig... De rengeteg internetes cég van, keress valami jót, de feltétlenül nézd meg a véleményeket róluk!

2009. dec. 30. 15:18
 9/14 anonim válasza:

előző vagyok megint:

nekem 1,5-2 év alatt egyszer romlott el, de az sem volt nagy hiba. Nagyon megbízhatóak szerintem! Az akksija is nagyon jó, több órán keresztül tudok rajta zenét hallgatni!

2009. dec. 30. 15:20
 10/14 A kérdező kommentje:
köszi! hát nekemmos egy sony MP3 lejátszóvan, jól működik, de nagyon kicsi a memóriája, mindössze 1 GB... azért szerettem volna lecserélni, de valószínűleg nem a jövő héten lesz ipodom, mert mire találok egy jó oldalt, ami tényleg megbízható az nem 5 perc sajna =(
2009. dec. 30. 16:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!