Miért lassú a psp-m?
Figyelt kérdés
Kaptam egy psp-t karácsonyra és nem olyan penge gyors!lassan tölt be mindent sokat kell várni. 5.00 M33-6 os cfw van rajta.Hogy tudom orvosolni a problémát?2009. dec. 25. 20:01
2/5 A kérdező kommentje:
nemhiszem.
2009. dec. 25. 20:31
3/5 anonim válasza:
a memokártya mijatt de attol nincs semmi baja az nem gond
4/5 anonim válasza:
Mi a lassú?
Pl az,amikor belépsz a játékok közé, és amíg betölt az a kis kép, az a lassú?
Mert ha igen, akkor van egy program, ami valahogy "letiltja" ezeket a kis képeket, és akkor semmire sem kell várni.
De szerintem ez az 1-2 másodperc nem olyan idegesítő.
5/5 A kérdező kommentje:
Olvastam a psphungary-n azt a fórumot és láttam is azt a plugint amivel el lehet őket tüntetni.Nem az zavar.hanem mikor a menüben lépegetek és mikor rámegyek a rendszerin formációra ott is kell várni.Mikor megformáztam a memóriakártyát akkor gyors volt de mikor játékokat pakoltam rá belassult egy picit.így nem tudom hogy használjam ki a 4 gigás memóriakártyát...
2009. dec. 26. 13:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!