Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Hogy működne? (bővebben lent)

Hogy működne? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
Ha kiköttetem a kábel Tv-t,lesz automatikusan 1-2 csatornánk(m1-re,TV2re,és m2-re gondolok)?Vagy mindenféleképpen kell hozzá antenna?
2009. dec. 25. 17:21
 1/9 anonim ***** válasza:
szoba antenna kell hozzá és bejön a m1 tv2 rtl
2009. dec. 25. 18:50
 2/9 A kérdező kommentje:
köszönöm:) még annyit kérdeznék h hol tudok olyat beszerezni,és azt én is betudom állítani,vagy ehhez már szerelő kell?
2009. dec. 25. 18:58
 3/9 anonim ***** válasza:

Neked erre van szükséged [link]

Kb 20ezer egy beltéri, ha jó helyen laksz egy szoba antenna elég hozzá és hamarosan bővölő csatornaválaszték - havidíjmentesen.

2009. dec. 25. 19:40
 4/9 A kérdező kommentje:
itt ellenőriztem a lakóhelyem digitális lefedettségét,és az én lakohelyem nem található,így ez nekem nem jó :(
2009. dec. 25. 19:45
 5/9 anonim ***** válasza:
Megkérdezhetem, hogy hol laksz?
2009. dec. 25. 19:56
 6/9 A kérdező kommentje:
szeged melett egy falu
2009. dec. 25. 20:00
 7/9 anonim ***** válasza:
No, akkor ne törödjél semmivel, hallgass rám. Szegedtől minden irányba elindulva a megye határig nagyjából minden okés. Ez nem egészen igaz a Dél-Nyugati Bács megyei határnál, de ott is kb 90%-ban megvalósul. Úgyhogy hajrá :)
2009. dec. 25. 20:16
 8/9 A kérdező kommentje:
köszi::) te ilyen szakértő vagy?:D
2009. dec. 25. 20:23
 9/9 anonim ***** válasza:
A családom szerint igen. Szerintem nem, csak érdekel a technika, a távközlés és a tévézés meg pláne. Egyébként nem nagy kunszt, az általam korábban linkelt [link] oldalon van egy lefedettségi térkép, az a mérvadó. Beltéri egységet meg a Tescoban tudsz most olcsón (legalábbis a webshopokhoz képest olcsón) beltérit, set-top-boxot venni, az akciós újság hátoldalán volt, ha jól emlékszem. Miután közel vagytok Szegedhez, ráadásul falun, jó esély van rá, hogy egy fajin szobaantenna elég lesz.
2009. dec. 25. 20:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!