Miért csinálja ezt a Digi TV-nk?
Figyelt kérdés
Pár nappal ezelőtt néztem a tv-t és mikor keresném a többi csatornát, akkor csak 13-at mutat ki, és abból is csak 11-et lehet nézni. azt hittem, hogy biztos sz*rakodik a digi, majd megjavul estére, de még mindíg nem jó. Felhívtuk azt a férfit aki felszerelte nekünk a digit, és azt mondta, hogy frissitsük..Mi frissitettük, de csak annyit irt ki, hogy várakozás az OTA jelre. és utána semmi. Talán a gyári beállításokat kéne visszaállítani? :/ Azzal nem rontanánk el? Ünnepeken mégse illik zavarni a "digiseket". Mit tegyünk? :S2009. dec. 25. 17:07
1/5 anonim válasza:
Dehogynem illik, Ha valaki ül a vonal másik végén, márpedig a törvény kötelezi rá, akkor igenis illik, hiszen az a dolga. Nyugodtan csörögd fel őket a 1272-es számon. Viszont majd, ha kérhetem, írd be ide, hogy mi volt a gond, mert kiváncsi lennék rá...
2/5 anonim válasza:
nem a kedvenc csatornák listájában vagy?(tudom, elég banális, de hátha csak annyi..)
3/5 A kérdező kommentje:
az 1. válaszolónak: ez az ügyfélszolgálat. hívtuk, és ez egy ördögi kör..összevissza nyomkodta apum a számokat és ismétlődtak :/
2. válaszolónak: nem ott vagyunk, és kedvenc csatornáknak nincs is bejelölve semmi..
2009. dec. 25. 17:37
4/5 anonim válasza:
17:27 vagyok : a gyári beállításokkal nem ronthatjátok el, maximum újra kell keresni a csomagokat és nem a megszokott helyeken lesznek a csatornák. Igazán nagy bajt nem tudsz vele okozni.
5/5 A kérdező kommentje:
köszi a választ, de ma reggelre visszajött az összes csatorna. nem állítottunk rajta semmit. csak vártunk. de írtam egy e-mailt az ügyfélszolgálatnak tegnap előtt (:
lehet h elolvasták :D
2009. dec. 26. 13:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!