Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Hol tudom beállítani, hogy...

Hol tudom beállítani, hogy pontosan 1440x900-as legyen a monitorom képfelbontása?

Figyelt kérdés

Most kaptam karácsonyra egy új monitort, már beállítottam rajta a legtöbb dolgot (szín, fény, élesség...), de ez hosszabb mint a régi képcsöves és ezért megnyújta széltében a képet, nem nagyon de azért egy kicsit zavaró. A tulajdonságok>beállításoknál csak megadott felbontások közül tudok választani. Nem tudom valahol a fent megadott méretet pontosan beállítaniu?

Előre is köszönöm, mindenkinek Boldog Karácsonyt! :)

2009. dec. 25. 10:56
 1/4 aulac ***** válasza:
Milyen videokártya van a gépben?
2009. dec. 25. 11:34
 2/4 aulac ***** válasza:

Míg válaszolsz, addig is.

Jobb gomb valahol egy üres területen az asztalon.

Tulajdonságok-->Beállítások-->Speciális-->Adapter-->Üzemmódok.

Ott kiválaszthatod a megfelelő módot.

2009. dec. 25. 11:44
 3/4 A kérdező kommentje:

Hát, úgy őszintén nem tudom, hogy milyen videókártyám van... :( Jópár éve vettem, szerintem olyan közepes mineőség, jól mennek rajta a filmek meg ilyesmi, de a sims 3-hoz már kevés.

Csak egy kicsit nyújtotta meg a képet, de amit mondtál ott se tudom pont 1440x900-asra beállítani, mindig azt írja ki, hogy ez lenne az optimális, ha állitok rajta valamit...

2009. dec. 25. 11:52
 4/4 anonim ***** válasza:
Akkor az nem kozepes minoseg. Bar par eve meg siman lehetett az. Ma a legolcsobb grafkartyakon is mennek a filmek, sot, meg olyannal se nagyon talalkoztam (laptopon alaplapra integralttal se), ami nem vinne a 720p HD-filmeket.
2009. dec. 25. 14:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!