Hol tudom beállítani, hogy pontosan 1440x900-as legyen a monitorom képfelbontása?
Most kaptam karácsonyra egy új monitort, már beállítottam rajta a legtöbb dolgot (szín, fény, élesség...), de ez hosszabb mint a régi képcsöves és ezért megnyújta széltében a képet, nem nagyon de azért egy kicsit zavaró. A tulajdonságok>beállításoknál csak megadott felbontások közül tudok választani. Nem tudom valahol a fent megadott méretet pontosan beállítaniu?
Előre is köszönöm, mindenkinek Boldog Karácsonyt! :)
Míg válaszolsz, addig is.
Jobb gomb valahol egy üres területen az asztalon.
Tulajdonságok-->Beállítások-->Speciális-->Adapter-->Üzemmódok.
Ott kiválaszthatod a megfelelő módot.
Hát, úgy őszintén nem tudom, hogy milyen videókártyám van... :( Jópár éve vettem, szerintem olyan közepes mineőség, jól mennek rajta a filmek meg ilyesmi, de a sims 3-hoz már kevés.
Csak egy kicsit nyújtotta meg a képet, de amit mondtál ott se tudom pont 1440x900-asra beállítani, mindig azt írja ki, hogy ez lenne az optimális, ha állitok rajta valamit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!