Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Tudnátok mondani Clatronic...

Neo007 kérdése:

Tudnátok mondani Clatronic TV-hez kódod?

Figyelt kérdés

Calatronic NR-CTV 815 VT

HOME URC 20 Univerzális távirányítóm van.

2014. ápr. 28. 22:47
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia!

A távirányító kódjai közül ha nem találod a megfelelőt próbáld a gyors keresés funkcióját.

LINK: [link]

2014. ápr. 29. 08:54
 2/4 A kérdező kommentje:
Nem működik csak pár gomb reagálrá.
2014. ápr. 29. 20:48
 3/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Az a pár gomb a hangerő-csatornaváltó-ki-bekapcsoló gomb?

Csak alapfunkció vezérlésre alkalmas általában ez a kategóriás készülék.Ha nincs Clatronic kód a listában akkor valószínűleg más gyártói kódot "talált" hozzá...

2014. ápr. 30. 10:35
 4/4 anonim válasza:

Szia!

Én nem tudom a tv-m pontos típusát, de Clatronic és nincs rajta hangerőgomb. A kód 0719. Úgy jöttem rá, hogy megnéztem a leírásban talált kódokat a 0705 csak részlegesen vitte, a másik nem. utána a listát megnyitva rákerestem a 0705-re (kiadott 131 találatot) és elkezdtem őket próbálgatni függetlenül attól, hogy milyen típus mellett van. Így lett meg a 0719, amely mindent vezérel!

2015. szept. 5. 12:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!