Janka hunor kérdése:
Milyen programok kellenek a játékok elinditásához?
Figyelt kérdés
most vettem egy új gépet,és feltemttem egz csomo programot,és nem tudom de a gta san andreas ,se a minecraft,az az ősszes játék nem indul el nem tőlti be és milzen program kell pl microsoft ,stb2014. ápr. 26. 20:02
2/20 A kérdező kommentje:
akkor hogy nem indul el egz 512 tős játék??????
2014. ápr. 26. 20:06
3/20 anonim válasza:
Valószínű ahogy írni nem tudsz,úgy a pchez sem értesz.
4/20 anonim válasza:
aztamindenit :D
A játékok ha szabályosan teleptetted fel akkor felraknak mindent amire szükségük van.
5/20 A kérdező kommentje:
és még a skype se megy
2014. ápr. 26. 20:12
6/20 anonim válasza:
Nekem is volt ilyen gondom, ilyenkor nekem a RAM vacakolt. Onnan tudom hogy nem töltött be, hogy telepítésnél nekem nem tudta konfigurálni a játékot mint kiderült kevés volt a RAM! Valószínüleg itt is ez a baj! Feltette, de nem tudja indítani! Vagy rossz vagy gyenge/kevés a RAM-od.
7/20 anonim válasza:
directx, visual c++, videó kari driver, .netframework,...meg miegymás. amúgy vmit tényleg nagyon rosszul csinálsz mert legtöbb játék felteszi magával azt amit igényel
8/20 anonim válasza:
hálókártya driver,videokártya driver,flash player, java
netesekhez:Net framework..Ha ezek fent vannak és nem indul a játék akkor elég sz*r gépet vettél
10/20 anonim válasza:
Szerintem a videokártyád meghajtóprogramja nincs telepítve. Töltsd le a chip gyártójának honlapjáról a legfrissebbet, és telepítsd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!