Beck Bernie kérdése:

Xbox 360 System Link nem talál szervert?!

Figyelt kérdés
Xbox 360 FSD3 system link jól működött szervert is talált, de ma egész nap játszottam vele és mikor újra akartam de cod ghosts se cod bo2 nem talál egy darab szervert se. (Title Update nincs mert másképp a játék el se indulna, de ettől függetlenül eddig jól ment) Esetleg ötlet?

2014. ápr. 26. 19:18
 1/6 anonim ***** válasza:
En ha kikapcsoltam a tu-t egy szobát se találtam rakd fel nyugospdtan a tu-t vagy mi az h a játék külônben nem menne? Mert ha felrakod a tu 16-ot bo2-höz akár eggyüt is játszhatunk.
2014. ápr. 27. 09:07
 2/6 anonim ***** válasza:
Most h beszeltunk rola mar nekem is ilyen lett.
2014. ápr. 27. 11:10
 3/6 A kérdező kommentje:
Mert ha felrakom a tu-t nem indul a játék és errort ir. De most felraktam, és megy, de délelőtt néztem talál-e szervert, akkor talált és most meg nem. De ha megadod a neved felveszlek barátnak system link-en.
2014. ápr. 27. 14:59
 4/6 anonim ***** válasza:
Sztem toltsd le először ujra a jatekot. Aneven:HUNfake realHUN.
2014. ápr. 27. 19:50
 5/6 anonim ***** válasza:
Nekem az segitett hogy ujrainditottam a boxot.
2014. ápr. 27. 19:54
 6/6 A kérdező kommentje:
Mos tmár működik, felvettelek csak nem tudom, hogy kell chat-elni xD
2014. ápr. 28. 16:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!