Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Mitől ilyen hangos a gépem...

Mitől ilyen hangos a gépem bekapcsoláskor?

Figyelt kérdés
Amikor bekapcsolom a számítógépet, egy darabig hangosan búg, zörög, aztán pár perc után halkabb lesz. Mitől? A gép új, karácsonykor vettük. Poros lehet belül?

2014. ápr. 26. 12:02
 1/8 anonim ***** válasza:
Lehet poros is, de pl az én gépemben is pár másodpercig felpörög az összes ventilátor. Ha új a jelenség, akkor marad a pormentesítés.
2014. ápr. 26. 12:14
 2/8 A kérdező kommentje:
Tegnap óta ilyen. Hogy portalanitsam? Mivel? Nö vagyok...
2014. ápr. 26. 12:32
 3/8 anonim válasza:
Ha előre összerakott gép akkor sehogy, mert ha leveszed az oldallapot elbuktad a garanciát. Ha meg nem akkor vidd el szervizbe.
2014. ápr. 26. 14:00
 4/8 anonim ***** válasza:
Általában akkor van ilyen búgás, mikor valamelyik ventilátor cserére szorul(a csapágy miatt), ez később elhalkul.
2014. ápr. 26. 19:12
 5/8 anonim válasza:
Valószinűleg azért mert gyenge a ventillátor a proci pedig erős és nem bírja a procit halkan megfelelő hőmérsékleten tartani.Ha egy i5 vagy i7 procid van akkor ezt ajánlom: Arctic Freezer i30 CO
2014. ápr. 27. 17:31
 6/8 anonim válasza:
Marhaság. A gyári is lehűti. Különben nem adnának hozzá hűtőt. Inkább el lehet porosodva.
2014. ápr. 27. 21:06
 7/8 A kérdező kommentje:
Szétszedtem...a videokártya (?) Poros...azok az izék a közepén...hogy portalanítsam. Fújkálom..nem jön le. Porszívóval sem jön le. Fültisztítóval hozzáérhetek? Vagy hogy?
2014. ápr. 27. 21:16
 8/8 anonim válasza:
Ecsettel próbáld.
2014. ápr. 27. 21:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!