Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Mondanátok olyan Xbox360-as...

Mondanátok olyan Xbox360-as játékokat amelyek nem hiányozhatnak egy gamer játékai közül?

Figyelt kérdés
köszi az ÉRTELMES válaszokat és Boldog karácsonyt !!!
2009. dec. 23. 19:44
 1/8 anonim ***** válasza:
Van már jónéhány ilyen kérdés,keress rájuk,ott nagyon sok játék fel van sorolva,és gyorsabb mintha megint leírjuk ide őket.Boldog Karácsonyt neked is!
2009. dec. 23. 19:55
 2/8 A kérdező kommentje:
köszi de egyfolytába jönnek ki új játékok és szeretném a mostani állást ismerni :D
2009. dec. 23. 19:56
 3/8 anonim ***** válasza:
Hát én nem rég lettem eme konzol tulajdonosa, soha nem volt előtte ilyen típusú gépem (csak PSP és PC). Én kaptam hozzá jó pár játékot. Szerintem a GTA 4-et ne hagyd ki semmiképp. Sokan mondják, hogy nem lehet FPS-t játszani rajta; de lehet, csak szánni kell időt az irányítás megtanulására, nem eszeveszettem kapkodni. Ennek fényében ajánlom a HALO 3-at. Ma szereztem be a FIFA 10-et (szintén nem játszottam még vele konzolon), nagyon élvezetes, gyönyörű és hosszútávú szórakozást biztosít. Sokan esküsznek a Gears of War-ra, nekem is megvan, bár nekem sem PC-n, sem X360-on nem jön be igazán. Embere válogatja. Ha szereted az autóversenyeket, akkor a Forza Motorsport 2-t vagy hármat érdemes beszerezni, szintén hosszútávra biztos szórakozás.
2009. dec. 23. 20:08
 4/8 anonim ***** válasza:
Előző vagyok, oldog karácsonyt és jó játékot + pihenést!
2009. dec. 23. 20:08
 5/8 anonim ***** válasza:
Forza 3,Gears of War 2,fifa 10,gta IV
2009. dec. 23. 20:22
 6/8 anonim ***** válasza:
+ az episodes of liberty
2009. dec. 23. 20:23
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Nfs shift

GTA IV

Neked is boldog karácsonyt :)

Darth Vader

2009. dec. 23. 20:33
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen és viszont kívánok =)
2009. dec. 23. 23:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!