Logitech Z313 vagy Genius SW-HF 2.1 1205?
Figyelt kérdés
Melyik? Mind a kettő ugyanolyan árban van, a Genius viszont fa és nagyobb az RMS teljesítmény... Viszont tudom, hogy a Logitech iszonyat jól szól, mert nekem is van Logitech termékem... :D2014. ápr. 22. 20:11
1/2 anonim válasza:
Egyértelműen Logitech Z313. Brutálisan szól.
Fából van a mélyláda igaz a 2 kicsi hangszóró nem, de azok is szépen szólnak ráadásul reflex cső is van bennük.
Iszonyatkirály a Z313. Nálam a hangszínszabályzó alaphelyzetbe van és így sokkal szebben szól.
RMS teljesítmény nem sokat mond. Inkább a HZ amin szól.
Genius se rossz, de a Logitechet hasonlíthatjuk a felső kategóriás termékekhez is.
2/2 anonim válasza:
Én nekem is a Z313 Logitech van meg már 4 éve. Már kezd romladozni kicsit de még mindig királyul szól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!