Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Megformázhatom a psp-m memória...

Megformázhatom a psp-m memóriakártyáját?

Figyelt kérdés
Vettem egy psp-t és van hozzá 4 gb-os sony kártya.Valami 3 gigát elfoglal a kártyán de nemtudom hogy micsoda.Megformázhatom a kártyát anélkül hogy valami baj lenne?
2009. dec. 23. 10:09
 1/6 anonim válasza:

Persze!

Bocsi, de ez egy hülye kérdés volt :)

Miért lenne bármi baja?

2009. dec. 23. 10:33
 2/6 A kérdező kommentje:
Hát csak azért.mert ha letörlöm azt a valamit ami foglalja a helyet hogy az lehet hogy valami fontos dolog és mit tudom én nem kapcsol be nélküle vagy nemtudom.Akkor nyugodtan megformázhatom?
2009. dec. 23. 11:17
 3/6 anonim ***** válasza:

Szerinted ha egy nagyon fontos dolog van a psp-n, amit nem törölhetsz le, akkor azt pont egy utólag vásárolt mem.kárytán tárolják?

De aha géppel akarod megformázni, utána majd psp-vel is meg kell.

2009. dec. 23. 12:33
 4/6 A kérdező kommentje:
a psp vel akarom megformázni.De akkor valyin mi foglalja a 3 gigát?
2009. dec. 23. 13:13
 5/6 A kérdező kommentje:

Jolvan

megformáztam de továbra sem tudom mi volt 3 giga... most rakom rá az új játékokat remélem nemlesz baja.

2009. dec. 23. 14:10
 6/6 A kérdező kommentje:
minden rendben de nemtudom még mindig mi foglalta azt a 3 gigát de olyan gyors lett a psp mint az állat nemtudom hogy hogyan...
2009. dec. 23. 14:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!