IOS frissítésnél meg lehet oldani, hogy ne minden adatot rakjon vissza?
Restore-ral csinálnám 6-ról 7-re.
Azt tudom, hogy lehet, hogy a régi rendszer beállításai bekavarhatnak az újnak. Viszont vannak appok amiknek az adataira szükség lenne, a többire viszont nem. Azt tudom, hogy csak JB-kel lehet egyenként vissza tenni.
És egy ide vágó másik kérdés.
Ha készítek egy backupot iCloudba és utána törlöm az egyik appot mondjuk egy játékot. Később letöltöm és onnan szeretném folytatni ahol abbahagytam. Azok a mentések leszedhetők iCloudból?
Kösz a választ.
Azt tudom, hogy az appok adatai megmaradnak vagyis visszatöltődnek a visszaállítás után.
Azért sok olyan esetről hallani, hogy egy frissítés után gondok vannak az iOS-sel. Ha restore-t csinálok majd visszaállítást, akkor jó lesz?
A másik kérdés független a frissítéstől:
Ha törlök egy programot amivel játszom és készítek backupot. Annak az adatait később vissza lehet tenni?
Tehát most játszom és mondjuk megúnom majd egy hónap múlva újra elő akarom venni, akkor azt backupból vissza tudom állítani?
Ha a restore megnyugtat téged akkor csináld azt. Előtte a biztonsági mentést végezheted icloudban vagy itunesal, DE csak akkor ha NINCS jailbreaked.( Továbbra is mondom, hogy puszta időpocsékolás a restore és visszaállítás IOS frissítésnél. Ez nem Android ahol utána összeakadnak az appok vagy akármi baj történik. Jómagam is több ios frissítést csináltam és egy hiba nem volt azt leszámítva, hogy a megjelenés után pár óráig halottak a szerverek, de addig el sem kezd frissülni.)
A második kérdésedre nem tudom a pontos választ. Annyit tudok, hogy a game centert támogató appok törlésénél megkérdezi a program, hogy akarom e törölni a játékban szerzett pontjaimat a game center szerverekről. Ha igen nyomsz akkor eltűnnek a játékhoz tartozó pontjaid, ha nemet akkor pedig megmaradnak de azt hiszem elveszik az addigi állásod. Ha a játékban betudsz lépni valamilyen saját szerverre pl. gtanál a rockstar szerverekre tudsz menteni akkor ott biztosan megmarad az állásod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!