Digi mobilnetet hogyan tudnék táblagépen használni? Nem ismert fel mikor rádugom a sticket
Bizonyos típusú táblagépek nem támogatnak bizonyos típusú sticket. Háklisak rá... Aztán azt sem tudni OTG-s-e.
Aztán nem tudni milyen a Te táblagéped és nem tudni milyen a sticked.
Látnokok előnyben!!!
A SIM kártyának nincs köze az OTG-hez.
OTG-s e? El kell olvasni a használati utasítást, műszaki adatokat. Én olvassam el helyetted?
nincs magyar leirása az a baj, de megnéztem a pc interfacénél az van irva hogy "USB 2.0 Hi-speed and USB 2.0 (OTG)- akkor otg-s gondolom azt jelenti
Közben elmentem a digihez kaptam másik sticket-ott egy zsaki megnézte de nem ismeri fel ezt a sticket sem, azt mondták hogy akkor csak úgy lehet használni hogy a sim kártyát bele kell tenni. De nekem pont az lett volna a lényeg hogy a sticket hol a számitógépen hol a táblán használjam és ne kelljen ki veszegetni a kártyát.Valaki valami okosat tud? Lehet hogy még másik fajta stickel jó lesz?
ez volt a csillag alatt még "8gb memory and USB OTG applicable Only for MEA Market"
aki ért hozzá biztosan tudja mit jelent
köszi előre is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!