Elromlott a tablet?

Figyelt kérdés

A tableten egy jatek volt folyamatosan megnyitva, semmi mast nemm csinaltam vele. az elejen rendesen fel kellett oldani a kepeernyotlezaras utan, de az utobbi idoben furcsa:

-ez magatol abbamarat, ha mintas feloldast rakok ra azt semm keri.

-a bongeszobol azonnal kidob.

mar sokszor ujrainditottam. koszk elore a valaszokat :)

2014. ápr. 20. 14:12
 1/2 anonim ***** válasza:
Itt senki sem távolbalátó, légy szíves, írd le, milyen tablet, van rajta bármilyen védelem? Androidos? Melyik játékkal van gond?
2014. ápr. 20. 15:42
 2/2 A kérdező kommentje:
A játék működik tökéletesen :D Alcor a márkája. Csak annyi, hogy nem kéri azt a karika elcsúsztatását feloldáskor, hanem beindul lazán. (a beállítás rendben van). Meg a böngésző kidob azonnal, ahogy megnyitom, a böngésző-nek is próbáltam már törölni az adatait, gyorsítótárját, de sehogysem jó. Clash of clans a játék :D
2014. ápr. 20. 15:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!