Honnan lehet tudni hogy moddolt a ps2?

Figyelt kérdés
Tegnap került hozzám egy ps2 scph-39004 volt hozzá 2db memória kártya egy eredeti 8mb ,után gyártott 1mb. Az után gyártott kártyán csak 100kb hely van és volt benne egy dvd amit betettem a gépbe és 3 fájl volt rajta: BOOT.ELF,FREE_MCBOOT.ELF,SYSTEM.CNF. Rá kerestem a mcbootra amivel softmodolni lehet.

2014. ápr. 20. 11:24
 1/1 anonim ***** válasza:

Beraksz egy másolt játékot és ha viszi akkor moddolt

De itt a gép csak akkor válik moddolt-tá ha ezzel az MCBOOT

programmal ellátott kártya van a gépben ha kiveszed vissza ál a gyári állapot.A dvd-n az indító program van amit rá kell másolni a kártyára ha egy kártyán rajta van akkor már bármennyire másolható. Ahoz ,hogy ezt a dvd-t el tud indítani chipelt ps2-re van szükség,ha te el tudod indítani akkor a géped chipelt plusz még softmodolni is tudod

2014. ápr. 24. 19:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!